Δωρεάν Παράδοση & Τοποθέτηση σε Εύβοια και Αττική

About Us​

To ΕΠΙΠΛΟ & ΙΔΕΕΣ ΜΑΡΑΓΓΕΛΗΣ  δραστηριοποιείται από το 1986 στην κατασκευή και το εμπόριο επίπλων με ελληνικά προϊόντα αρίστης ποιότητας αλλά και επιλεγμένα εισαγωγής,καθώς  απο το 2010 φιλοξενεί στο χώρο του shop in shop της MEDIA STROM.

Ο Βασίλης Μαραγγέλης ως ιδρυτής της επιχείρησης και  με την 30χρονη εμπειρία του στην κατασκευή επίπλων, Ο Κώστας και ο Σπύρος  Μαραγγέλης με την φρεσκιες και καινοτόμες ιδέες τους  θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε και επιλέξετε το έπιπλο που ταιριάζει σε κάθε χώρο του σπιτιού ή της επιχείρησης σας..

Πως Ξεκινησαμε:

Η Δραστηριότητα μας στο χώρο του επίπλου ξεκίνησε πριν από 25 χρόνια, με βιοτεχνία επίπλων στο Πέραμα Αττικής και τον Ασπρόπυργο καθώς  και με άριστες συνεργασίες αλλων ελληνικών βιοτεχνιών. Ξεκινήσαμε με χονδρεμπόριο επίπλων και διανομή σε όλη την Ελλάδα αλλα και εισαγωγή ποιοτικών επίπλων από το εξωτερικό. 

 

Το 1989 δημιουργήσαμε το πρώτο μας κάτάστημα λιανικής πώλησης στο Πέραμα, όμως το 1999 η Αγάπη μας για την φύση μας οδήγησε στην ανάπτυξη της επιχείρησης μας στην Βόρεια Εύβοια και συγκεκριμένα στην Ιστιαία, οπου ξεκινήσαμε το δεύτερο κατάστημα λιανικής πώλησης.

Που βρισκόμαστε σήμερα:

Η αναγνώριση της ποιοτικής δουλείας  και της ικανοποίησης των πελατών μας,  οδήγησε το 2004 στη δημιουργία του νέου φυσικού μας καταστήματος, σε έναν σύγχρονο εκθεσιακό χώρο 600 τ.μ. στο 1ο χλμ Ιστιαίας Αιδηψού στην Βόρεια Εύβοια και σας καλούμε να το επισκεφθείτε.

Αναζήτηση προϊόντων

WE NEED YOUR CONSENT

We use cookie to improve your experience on our site. By using our site you consent cookies.